Samenwerking

Jessica Léonard (1978)
is orthopedagoge van opleiding (KULeuven, België) en Gestalttherapeute i.o. Zij heeft tussen 2000 en 2009 in scholen voor speciaal onderwijs gewerkt en heeft in 2001 een eigen praktijk opgericht. In juni 2009 is ze met haar gezin verhuisd van Brussel naar Den Haag, waar ze haar werkzaamheden voortzet. Ze werkt individueel en in groepen, zowel met kinderen als met volwassenen, voornamelijk op het vlak van coaching, persoonlijke groei, sociale vaardigheidstherapie, individuele psychotherapie vanuit een gestaltvisie, training, begeleiding van leerstoornissen, en opvoedingsondersteuning. Uitgaan van de sterktes van kinderen en volwassenen zijn hierbij steeds haar insteek naar groei.

Drs. Anne Mos (1953)
is trainer, psychologe, pedagoge en therapeute. Zij heeft sinds 1984 een eigen praktijk in psychotherapie en counseling. Eveneens is zij sinds die tijd werkzaam als trainer/opleider bij diverse opleidingsinstituten, nationaal en internationaal en bij profit en non-profit organisaties. Tevens vervulde zij jaren een staffunctie bij een opleidingsinstituut. Zij is o.a. gespecialiseerd in de thema's: "persoonlijke ontwikkeling in werk en relaties" en "persoonlijke effectiviteit". Zij is o.a. lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen en de European Association of Gestalt Therapists.

Peter ter Haak (1965)
Via een carriëre als docent scheikunde en natuurkunde en diverse management- en directiefuncties binnen de commerciële dienstverlening, werkt Peter nu vanuit zijn eigen organisatie Ter Haak Training. Door zijn creativiteit en ervaring te koppelen aan een doelgerichte en eerlijke aanpak gebeuren in een training met Peter juist die dingen waar het om gaat.
Peter ontwikkelde onder andere het programma Werkbeleving en de behoeftenkaarten. Ook dankie.nl en het werken met dankies zijn ideeën van Peter.
Ter Haak Training wordt door diverse organisaties gevraagd voor training en advies op het gebied van samenwerkingsvraagstukken, managementtrainingen en coaching.