Wie ben ik

Lia Aarsbergen

Na een start binnen het onderwijs met daaropvolgend een studie Sociale Pedagogiek en een opleiding Gestaltpsychotherapie heb ik in 1988 mijn eigen praktijk voor Advies - Training- Psychotherapie opgericht. Vanaf 1994 is deze uitgebreid met coaching, supervisie en leertherapie.

Ik werk individueel en met groepen, geef trainingen aan Hogescholen en werk nauw samen met trainers en opleiders uit o.a. Duitsland en Amerika rond het thema 'awareness', ook wel vertaald als gewaar-zijn, een vorm van bewustwording, niet alleen van het denken, maar ook van het eigen lichaam en emoties. Ik ben gasttrainer bij diverse opleidingsinstituten en ik verzorg al jaren trainingen en begeleidingsprogramma's voor profit en non-profitorganisaties inzake persoonlijke effectiviteit, managementtrainingen, teambuilding, 'company care' en counseling.

Ik ben o.a. gecertificeerd supervisor bij de NVAGT ( Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie) en lid van de EAGT (European Association of Gestalt Therapists).
Klik hier om mijn curriculum vitae in te zien.
Klik hier om contact met mij op te nemen