Routebeschrijving

Mijn nieuwe adres is: Formosa 13, 2721 KN, te Zoetermeer.
De navigatiesystemen kennen veelal dit adres nog niet.

Routebeschrijving:
Komend vanuit Den Haag/ Amsterdam neem je de A 12 richting Utrecht,dan neem je afslag 7, vervolgens ga je aan het einde van de afslag linksaf over de A12 heen. Bij de eerste rotonde ( Maximaplein) sorteer je rechts voor en ga je rechtsaf( meteen na het Silver Dome). Je komt dan op een rondweg en direct neem je de eerste afslag rechts, onderaan ga je linksaf en bij de verkeerslichten rechtsaf, bij volgende verkeerslicht linksaf, dit is de Javalaan.(zie verder hieronder)

Komend vanuit Rotterdam, Amersfoort en/of Utrecht: neem op deA12 richting Den Haag afslag 8,ga aan het eind van de afslag rechtsaf en bij het 2de verkeerslicht linksaf(r.Zoetermeer) Je komt dan op de rondweg en je gaat direct de eerste afslag rechtsaf, bij verkeerslichten weer rechtsaf en bij het volgende verkeerslicht linsaf,dit is al de Javalaan.

Probeer zover mogelijk door te rijden, Formosa is de 4de straat links. Aangezien het een nieuwbouwwijk is, is er soms nog gedoe met de wegen. Parkeren kun je het beste in de Javalaan of in de straat achter Formosa en die straat heet Falkland. In onze straat mag je niet parkeren. Lukt het niet, bel me dan op 06 41217756

Openbaar vervoer:
Stap uit bij het eindpunt van Randstadrail 4, halte Javalaan, loop onder de trambaan door, 3de straat rechts is Formosa, heel simpel!